2012. augusztus 24., péntek

Eiffel fülbevaló mintával!

Saját ötletből származik ez a kis aranyos füli. Nekiláttam az elsőnek és mikor kész lett, úgy döntöttem, hogy megcsinálom a fotóit, hátha valakinek megtetszik és elkészíti. Annyit kérek, ha valaki megcsinálja, hagyjon itt egy üzit, mert szívesen megnézném más gyöngyökből is! Köszi!












Bocs afotók nem lettek a legjobbak, de jól látszanak a mozzanatok! Jó fűzést!

2012. augusztus 20., hétfő

Piros és fekete

Készítettem egy piros és fekete gyűrűt, ami kristályból, twin gyöngyökből és kásából van. Először sokáig meg volt a dísz része, aztán tegnap végre sikerült befejezni és gyűrűvé varázsolni :-)
A másik egy medál, ami olyan, mint egy kis táska, belül van egy gyöngy és a külseje mégis szögletes. Érdekes lett így a formája.


2012. augusztus 18., szombat

Igazgyöngy füli

Igazgyöngyből készült extrém füli, mivel nem azonos a 2 darab. Nekem tetszik, ha valami nem egyforma, ezért születtek ezek a bedugós érdekességek. :-)


2012. augusztus 16., csütörtök

Gyöngy és drót

Hoztam 1,2 mm-es drótot, gondoltam tekergetek kicsit. Lett belőle egy medál, 3 igazgyönggyel, nőcis rózsaszínes árnyalatban.
A gyűrű mának indult, de szerintem jó lett így is. Mindig elkezdek fűzögetni és más lesz , mint aminek eredetileg kitalálom, de nem baj, ha a végeredmény ilyen lesz.


2012. augusztus 11., szombat

Végre készülnek az új cuccok :-)

Most, hogy hűl a levegő, megjött az alkotó kedvem és összehoztam ezt-azt. Ezek a színek most nagyon bejönnek nekem is.


2012. augusztus 10., péntek

Új teló, új tok

Kaptam a névnapomra egy Sony xperia mini-t, nagyon örültem neki :-)
Gyártottam is egy 2 funkciós telefon tokot. Azért a 2 funkció, mert nem csak a tárolásra jó egy bőrből készült tok, mert puha és vigyáz a telóra, hanem mert a fedelében meg is lehet a kijelzőt tisztítani. Így készült:
Szabásmintát készítettem először papírból majd mikor már tökéletes volt, akkor kiszabtam a bőrből. Lyukasztóval készültek a lyukak, amibe selyem szalag került. Végig fűztem és a maradékból készült egy kis dekoráció a külsejére, amit ha megunok, majd csak levágom. Akkor majd jönnek a gyöngyök :-)

Egymásra van fordítva a két oldalán a fül rész és át van varrva.

Az oldalvarrásokon keresztül van áthúzva a dekorációs szalag, azzal marad a helyén és nem csúszik el. 
A fedelét meg csak bedugom a belsejébe , így ninncs semmi felesleges szál belül ami karistol meg ilyenek.

2012. augusztus 1., szerda

Fejdísz gazdát keres

Esküvői fejdísz

Sokáig agyaltam rajta, milyen is legyen, tekervényes, meg gyöngyös, széles és légies. Ez lett belőle. Ekrü gyöngyökkel van díszítve. A fotózása nem egyszerű, mert nem adja vissza a színeket.
Várja epekedő, házasodni készülő gazdáját. :-)

Segítség :-)

Készülő félben egy hímzett nyakék.  Volt ez a nagy kékes-zöld gyönyörűségem, de nem tudtam mit is kezdjek vele, aztán jött a szikra és eddig ez lett belőle.
Remélem szép is lesz. Nem csináltam még ilyet és ezért nem is igazán tudom, milyen legyen a nyakrésze. Tudnátok tanácsot adni?

A másik ékszer egy kicsit kalapált ametisztes füli, most ez a kedvencem. Egy hasonlót láttam az egyik külföldi oldalon, abból lett az ihlet.



Brossok Már régen nem jártam erre, gondoltam benézek. Megmutatom mit készítettem mostanában. Bross pillangó és bogárka gyártásba fogtam. ...