2011. szeptember 21., szerda

:-(

Szomorú vagyok, hogy nem tudtam felcsigázni a kedveteket a gyöngyfűzésre és drótozásra. Kicsit több lelkesedést vártam. Tudom, hogy mindenki azért ajánl fel ajándékot, hogy ezzel szerezzen "rajongókat".
Én csak azt kérdezném mindenkitől, hogy hányan vannak azok, akik a like után meg is nézik újból az oldalt és vissza is járnak beszélgetni.
De akkor hol marad az igazi érdeklődés és kíváncsiság az emberek alkotásaira?!
Gondoltam ezzel a játékkal ki hozzuk magunkból az alkotó kedvet és érdekes lett volna látni, ki mit készít ugyanabból a hozzávalókból.
Olyasmi játéknak szerettem volna ezt kitalálni, mint amit a drótosok szoktak játszani, ahol nem az a fontos, hogy mit lehet nyerni, hanem az alkotás maga, hogy megoldjunk egy feladatot, amit kihívásnak érzünk. Lehetet volna ebből is egy sorozat.
Ezért választottam olyan anyagokat, amiket gyakran használtok. De ha valami nem megy, hát nem kell erőltetni. :-(

5 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatot sikerült szerezned :( , bár azt is be kell valljam, hogy én pl. teljesen lemaradtam erről a felhívásról :S (pedig megnéztem és nagyon ötletes! kár, hogy én se a drótokhoz, se a gyöngyökhöz nem nagyon értek, pedig szívesen indultam volna)... Szerintem most sokan lehetnek úgy, hogy nemrég indult az év, mindenkinek a nyakába borul az iskola :S .
    Nem szeretnék senkit se mentegetni, vagy ilyesmi, de szerintem ez lehet a fő oka annak, hogy kevesen jelentkeztek.
    Tényleg sajnálom, hogy ezeket le kellett írnod. Remélem azért hamarosan pozitívabb tapasztalatokat fogsz szerezni! Őszinte szívemből kívánom!

    VálaszTörlés
  2. Engem tényleg érdekel a játék, de most nagyon nehéz időszakom van, sajnos alig tudok időt szakítani a pihenésre, drótozásra. :( De a játék ötlete szerintem nagyon jó, érdemes lenne ezzel még próbálkozni, akár hosszabb határidővel. (Tudom, ezt már felvetetted korábban, de nem írtunk rá semmit... Sajnos rajtam a szept. 30-as határidő sem segített volna.)

    VálaszTörlés
  3. Köszi,hogy elmondtátok a véleményeteket. Vegazus, ha lesz időd azért kiváncsi lennék mit hoznál ki a dologból :-)
    Én magát az alkotás folyamatát szeretem, meg a kihívást. Most ez is az, elviselni a csalódást, de, minden jó ha jó a vége. Itt vagytok és biztattok. :-)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem se hagyd annyiban, én is csak most jutok el a felhívásodra. Nem mentség, de pici nagyon sok figyelmet igénylő lányom van, akire sok-sok évet vártam. Plussz, költöztünk júliusban, és még hosszú ideig fogom keresgélni az alkatrészeket, holmikat. Legközelebb, ha lesz játékod, légy szíves küldj e-mailt, ha van rá kapacitásod, azt tuti, hogy időben megkapom!
    stigi3@freemail.hu
    Üdv és ne add fel!

    VálaszTörlés
  5. Köszi. Majd szólni fogok és örülök, hogy te is rám találtál :-) Egy baba mindig öröm, nekem a 2 gyerkőc mindig tud meglepetést okozni. Jó hétvégét!

    VálaszTörlés

Brossok Már régen nem jártam erre, gondoltam benézek. Megmutatom mit készítettem mostanában. Bross pillangó és bogárka gyártásba fogtam. ...