2011. szeptember 8., csütörtök

Játékot indítok

Játékot szeretnék indítani és várom az érdeklődő játékos kedvű gyöngyös, drótos lányok jelentkezését.
Feltételek:
-csatlakozz hozzám, legyél a követőm
-oszd meg a játék kiírást a blogodon
-a játék lényege hogy azonos anyagokból, ki, mit tud kihozni 2 hét alatt
Meghatározom az anyagokat, amiket fel kell használni:
1. átlátszó 4mm bicon 10db,
2. fekete 4mm bicon 10db
3. fekete 2mm kása gyöngy a mennyisége nincs meghatározva
4. 30cm 0,8mm ezüstözött drót
Az, hogy mit készítetek belőle, az rátok van bízva, lehet medál, fülbevaló, karkötő, gyűrű, mindegy, de csak ezeket lehet hozzá felhasználni.
A nyeremény pedig :
 

A nyeremény egy ezüstözött drótból és 5 féle kristályból készült medál és egy 1000 Ft-os vásárlásiutalvány, amit nálam lehet majd beváltani. 
 De szerintem, nem a nyeremény a fontos, hanem az hogy közösen alkossunk.
Az lesz a nyertes, akire a Tina gyöngyén a facebookon a legtöbb szavazotot adják majd le.
Az elkészült alkotásokról a tinagyongye@atw.hu -ra várom a képeket. Szeptember 22 éjfélig lehet beküldeni a remekműveket. Utána felkerülnek a face-re és 1 hétig lehet rájuk szavazni.
A játék mától indul, aki részt kíván venni benne az hagyjon itt egy bejegyzést! Szeretném tudni hányan játszunk :-) Osszátok meg, minnél többen játszhassunk!

4 megjegyzés:

  1. Jaj, csak most vettem észre! Nagyon jó ötlet!! Nem biztos, hogy részt tudok venni rajta, mert ez a hónapom nagyon zsúfolt sajnos. De kiteszem én is a játékodat, hátha többen rátalálnak így, és ki tudja, talán még nekem is összejön, hogy időben beszerezzem a kellékeket és készítsek valamit!

    VálaszTörlés
  2. Köszi, kíváncsi vagyok, hány kreatív emberke fog majd hozzá és mik fognak születni :-)

    VálaszTörlés
  3. Remélem sokan, én is kíváncsi vagyok. :) Egyébként csak és kizárólag ezeket lehet felhasználni, vagy mással is ki lehet egészíteni az ékszert?

    VálaszTörlés
  4. Most csak ezeket lehet felhasználni, mert szerintem az benne az érdekes, hogy ahány ember annyi féle megoldás születik majd, ugyan abból az anyagokból. Mindenkinek meglátszik majd a saját stílusa az alkotásokon. Ha gondoljátok akkor szívesen kitolom a határidőt szeptember 30-ig, hogy legyen több idő elkészülni. Mi a véleményetek?

    VálaszTörlés

Brossok Már régen nem jártam erre, gondoltam benézek. Megmutatom mit készítettem mostanában. Bross pillangó és bogárka gyártásba fogtam. ...